Sponsor

Som andre idrettsklubber er vi utrolig stolte over å ha noen lokale støttespillere. Like før sesongstart i 2016/2017 fikk vi fire nye sponsorer som har tilknytning til Kolbotn på ulike vis.

solon

Solon Eiendom [hovedsponsor]:
Solon Eiendom ASA er en eiendomsutvikler med hovedsatningsområde i Oslo og Akershus. For tiden utvikler de prosjektene Kolbotn Hengende Hage og Kolbotn Hage, og flere nye prosjekter er under veis.

coop

COOP Extra:
Coop er en av Norges største sponsorer og bidragsytere til lag og foreninger, grunnet samvirkelagenes mange lokale sponsorat og Coop Norges store, nasjonale satsinger. Sponsorvirksomhetene fokuserer på feltene som er mest relevant for forretningsvirksomheten – mat, sport og omtanke.

solheim

Solheim Reklame:
Solheim Reklame har lang erfaring innen design, produksjon og montering av skilter, bildekor, reklamemateriell, produktmerking, folie-produkter, profil-klær og arbeidstøy. Bedriften holder til på Langhus i Ski Kommune, men har også gode kunder rundt om i landet.

tomwood

Tom Wood:
Tom Wood er en norske merkevare som selger klær, smykker og solbriller i over 200 butikker i hele verden. Bedriften drives av Mona og Morten, som også bor på Kolbotn og har eget barn i klubben.