Kolbotn Volleyball

Møtereferat U17/19

Referat fra spillermøte på klubbhuset onsdag 3. januar 2018

Tilstede:

J99/00: Eline Kleivan, Ingebjørg Barthol, Emily Drewes Høgåsen, Emma Ax, Mille Sannes Sweder og Emma Haug Hanssen.

J01: Christiane Stormo Tonheim, Madeleine Svendsen, Elise Lofthus Moe, Victoria Doan, Siri Hærum, Stine Bækkevold, Hanna Dahl Otnem og Gro Nergård

J03: Eiril Isachsen

Regionmesterskap U19

Spilles i Skjeberg søndag 7. januar. Kun ett lag pr. klubb kan stille.

Følgende 9 spillere deltar:

Tidspunkter:

Treners kommentar: Vi har vært spesielt heldige med trekningen som betyr at uansett resultater i puljespill får vi en rimelig sjanse til å kvalifisere oss til NM gjennom å gå direkte til kvartfinale. Siden antatt beste lag er Koll og de er i samme pulje som Kolbotn er det ingen mulighet for å møte disse allerede i kvartfinalen. Den avgjørende kampen spilles derfor mest sannsynlig 13:30.

Regionmesterskap U17

Spilles i Askim lørdag 20. januar. Kun ett lag pr. klubb kan stille.

Treners kommentar: Kolbotn har Seed #1. Det skjer nesten alltid noen overraskelser i RM. Hvis vi møter godt forberedt er det mindre sannsynlig at det er Kolbotn som opplever motgang i RM.

US Runder

Det har vært knapt med spillere i forhold til to lag i U17 og flere har slitt med skader denne sesongen. Vi har spilt helt på grensen med seks spillere på lagene og flere ganger avsluttet med færre enn seks på banen. Klubben har ingen 02-spillere å hente opp og vi har vært avhengige av 2003. I U19 har det ut over høsten vist seg vanskelig å stille lag med 99/00 som base. Forskjellen på deltagelsen i U17 og U19 er 3-4 lag. Kolbotn satser derfor på ett lag i U17 med et fornuftig antall innbyttere denne våren med målsetning om seriemesterskap. I U19 satser vi på å stille to lag i den grad det er mulig. Håpet er at vi da står litt bedre rustet i tilfelle skader/uforutsette forfall.

NM

Treningsgrupper og tider

Det blir kun en treningsgruppe for eldre junior våren 2018.

Vi har potensielt 20 spillere som er aktuelle for disse treningene. Mandager og onsdager kan derfor enkelte spillere bli flyttet over til damelaget som trener mandager ØGI 20:30-22:00 og onsdager Sofiemyrhallen 20:30-22:00.

Sportslig prioriteres deltagelse i RM, MVGS og eventuelt NM. Det kan bety at aktuelle spillere kan få prioritert tid for treningskamper eller spesialtreninger ved behov. Da bortfaller denne treningstiden for de som ikke er aktuelle. Dette vil gjelde et begrenset antall treninger i forkant av aktuelle mesterskap.

Hospitering damelag

I utgangspunktet er hospitering forbeholdt juniorer som spiller kamper med damelaget. Resten etter avtale med trenere.

Generelt

Diskusjoner spillere imellom dreide seg primært om: