Rekordmange til Regionlag Øst

Kolbotn har nå fire treningsgrupper i U17 og fire spillere fra treningsgruppe A har fått beskjed at de skal representere Region Øst i NM for Regionlag.

Kolbotn har nå fire treningsgrupper i U17 og fire spillere fra treningsgruppe A har fått beskjed at de skal representere Region Øst i NM for Regionlag.

Hittil er fire spillere fra Kolbotn Volleyball tatt ut i troppen på 12 spillere som skal representere Region Øst i NM for Regionlag som spilles i januar 2017. Den siste plassen i troppen deles ut etter helgens runde i Ungdomsserien og Kolbotn har to aktuelle kandidater av de syv som gjenstår fra siste uttakssamling. Reservene som tas ut vil kun få plass dersom det meldes sykdomsforfall i forkant av turneringen. NM Regionlag 2017 spilles i Ekeberghallen 13. – 15. januar 2017. Region Øst har sitt nedslagsfelt i fylkene Akershus, Buskerud, Hedmark, Oppland, Oslo, Telemark, Vestfold og Østfold. Regionen er landets største og består av ca. 100 klubber og har ca. 6000 medlemmer.

Uansett om Kolbotn får fire eller fem spillere i den endelige troppen er det allerede notert ny klubbrekord for Kolbotn i Regionlagsammenheng. Første Regionsfinale for JU16 i volleyball ble spilt i 2013 med Kristin Rønneberg fra Kolbotn som en av hovedtrenerne som den gang ledet Region Øst til NM-sølv. Første gang dette mesterskapet ble arrangert var jenter født 97 eldste tillatte årgang og Kolbotn hadde med Thea Sannes Sweder (f.98) i troppen på 12 spillere. I 2014 var jenter 98 eldste årgang og Thea Sannes Sweder (f.98), Iselin Rognerud (f.98) og Vilde Celine A. Bagøien (f.98) var med i troppen som Kristin ledet nok en gang. I 2015 var det ingen med fra Kolbotn mens i 2016 fikk Mille Sannes Sweder (f. 2000) plass.

Kolbotn har foreløpig flere i spillerstallen for 2017 enn Koll som tok sølv i NM U15 denne våren. Det vitner om god spillerutvikling gjennom sommeren og høsten.

Mest overraskende er uttaket av Eiril Jensen Isachsen, Kolbotn som sammen med Julie Thelle, Tønsberg tilhører 03-generasjonen. De er aktuelle for dette mesterskapet enda to sesonger.

Ansvarlig for 2017-uttaket og lagledere for Region Øst er Mari Aase Hole og Henrik Aase Hole.

Klubben gratulerer!

Spiller # Navn Klubb
1 Julie Thelle Tønsberg
2 Frida Ekløf-Flugstad Askim
3 Signe H. Fugleskjelle Askim
4 Stine Bækkevold Kolbotn
5 Alma Holtvedt Koll
6 Emma Ingeborgrud Koll
7 Siri Hærum Kolbotn
8 Nini Hang Koll
9 Eiril Jensen Isachsen Kolbotn
10 Jenny J. Hansen Kolbotn
11 Hedda Egset Harnes Asker
12  <Ledig>
Reserve
 1  <Ledig>
2 Lovise Zahl Kvistad  Koll

Kategorier:Ukategorisert

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s