Kolbotn Volleyball

Trenerengasjement

Velimir Braculj

Velimir Braculj er engasjert som trener i Kolbotn Volleyball ut året med mulighet for forlengelse. Han kommer til å trene damelaget mandag og onsdag i tillegg til å trene lag i yngre årstrinn mandag, onsdag, torsdag og fredag. Velimir starter som trener mandag 5. september.

Velimir er 34 år og utdannet innen volleyball med tittelen «Master of Sport and Physical Education» fra fakultetet for idrett og kroppsøving i Novi Sad som er nest største by  i Serbia. Han startet å spille volleyball i sin hjemby Sombor når han var 13 år gammel. Som 19-åring trente han med juniorlandslaget i Serbia. Han har også spilt sandvolleyball i Serbia og fungerte som en av trenerne i Region Øst i forbindelse med Regionslaget i sandvolleyball i 2016.

De to siste årene har Velimir vært engasjert i Skjeberg VBK men flytter nå til Kolbotn og inn i en loftsleilighet med utsikt over Kolbotnvannet. Etter flere år i Norge har han gode norskkunnskaper selv om det selvsagt er enklere å forstå enn å snakke. Ellers behersker han engelsk.

Profesjonell karriere

Landslag

Trenererfaring