Kolbotn Volleyball

Solbrilletips og spesialtilbud fra Vilde

Vilde Solvoll (t.v.)

VIKTIG! Benytt rabattkode VildeRio2016 når du bestiller fra http://blizeyewear.com.

Det er flere spillere som ikke har egnede solbriller når vi trener ute. Solbriller i sandvolleyball er omtrent like nødvendig som skismøring for en som driver med langrenn eller fotballsko for en som spiller fotball. Volleyball krever generelt lite utstyr men når solen skinner er det i praksis umulig å ha glede av idretten uten egnede briller.

Jeg undersøkte litt de siste anbefalinger fra Vilde Solvoll som deltar i OL-kvalifisering i juni. Hun har spilt over hele verden i all slags sol og hun kjenner også forholdene her hjemme.

Det rimeligste alternativet inkludert rabattkode ender på 594.48 NOK  i utsjekken inkludert frakt.

Spillere i Kolbotn Volleyball valgte Tempo Smallface (820,-) eller Tracker (595,-) i på Beach Camp i fjor. Oppgitte priser er inkludert rabatten (Rabattkode: VildeRio2016) og dekker frakt. Rabatten er henholdsvis 200,- og 140,- på de to modellene.

Min anbefaling er Tempo Smallface hvis du skal spille mye og Tracker hvis du bare trenger solbriller for å trives på trening utendørs i Kolbotn Volleyball. (Force som Vilde nevner ser kul ut men var utsolgt når jeg sjekket).

Tempo Smallface

Tracker Ozon 

Tracker

Force