Fra volleyballtrener til daglig leder i KIL

Harald Vaadal som coach for J97 i 2012

Harald Vaadal som coach for J97 i 2012

Kolbotn IL har ansatt Harald Vaadal som ny daglig leder med tiltredelse 1. september 2016. Han var sist aktiv i idrettslaget som trener i volleyballgruppa der datteren Hanne (f.97) spilte i flere sesonger frem til 2015. Som varaordfører i Oppegård for Høyre og mange kveldsmøter måtte imidlertid Harald legge inn årene som hovedtrener i 2012 men han har senere stilt opp som lagleder i turneringer ved behov og også som trenervikar ved enkelte anledninger de siste årene. Han var alltid med på årsmøtene i Kolbotn volleyball når datteren var aktiv. Vaadal var en av forkjemperne for bedre kår for idretten når han var politisk engasjert. Blant annet gjennom å jobbe for å bygge flere idrettshaller. Etter engasjementet som varaordfører har Vaadal den senere tid jobbet med virksomhetsplanlegging og styring ved Forsvarets Høgskole. Før han nå går over i idretten på heltid og tar over et fleridrettslag med omkring 3500 medlemmer. Selv bor han en kort spasertur fra Sofiemyr stadion.

Volleyballgruppa ønsker lykke til i jobben!

Kategorier:Ukategorisert

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s