Den store KIL dagen

Den store KIL dagen

Den store KIL dagen 4. juni 2016

Opplev alle de spennende idrettene Kolbotn Idrettslag har å tilby. Dette er en dag for hele familien med lek, underholdning, idrett og moro. Kiosken er åpen og grillen er varm. Vi ønsker både medlemmer og ikke medlemmer velkommen til den store KIL dagen.

Innmarsj og felles bilde

Oppmøte for felles innmarsj er senest kl. 11.30 ved klubbhuset. Alle idretter samler seg i alfabetisk rekkefølge etter sin idretts fane. De yngste går først. Dette organiseres av Kil dagens leder for den aktuelle idretten, se oversikten lenger ned.

Alle trenere og utøvere møter ved klubbhuset for organisering av innmarsjen. Antrekk er idrettens drakt og gjerne også utstyr som fotball, basketball osv. Garderobene på klubbhuset kan benyttes til å skifte.

Etter felles innmarsj skal det tas felles foto av hele idrettslaget på Sofiemyr stadion med drone. Hvor mange barn, ungdom, trenere og lagledere klarer vi å samle til foto? Bildet kommer på trykk i lokalavisen.

Program for KIL dagen

  • 11:30 Oppmøte for innmarsj
  • 12:00 Innmarsj Sofiemyr stadion og presentasjon av alle idretter
  • 12:20 Felles Kolbotn IL bilde
  • 12:30 Styreleder i KIL ønsker velkommen
  • 12:35 RG show på gresset foran tribunene
  • 12:45 Aktiviteter, kiosk, grilling, leker, oppvisninger og premier

Idrettskortet

Prøv 5 idretter og vinn is fra Kulinaris!

Vi oppfordrer alle til å prøve ut flest mulig idretter. I kiosken kan alle hente et idrettskort helt gratis. For hver idrett man prøver får man et klipp på kortet, og de som prøver 5 idretter får en gratis is fra Kulinaris.

Påmelding frist 1. juni

For påmelding til KIL-innmarsj for volleyball klikk her. Arrangementsansvarlig for volleyball er Morten Isachsen (mobil 982 25 155).

Kategorier:Ukategorisert

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s