Seriemestere i U15

Bak fra venstre: Emilie Lesund-Skaug, Sophie Furuhaug, Hanna Dahl Otnem, Christiane Stormo Tonheim, Stine Bækkevold, Gro Nergård og Victoria Doan. Foran fra venstre: Jenny Josefin Hansen, Elise Lofthus Moe, Elin Widmer og Siri Hærum.

Bak fra venstre: Emilie Lesund-Skaug, Sophie Furuhaug, Hanna Dahl Otnem, Christiane Stormo Tonheim, Stine Bækkevold, Gro Nergård og Victoria Doan. Foran fra venstre: Jenny Josefin Hansen, Elise Lofthus Moe, Elin Widmer og Siri Hærum.

Etter syv serierunder vant Kolbotnjentene til slutt ungdomsserien med ett poeng sammenlagt foran Tønsberg. Begge lagene klarte å spille seg frem til finale i den siste felles storturneringen i Askim søndag 10. april. Det ble litt forvirring knyttet til seriepoengene i siste runde siden Tønsberg slo Kolbotn i finalen og arrangøren sent søndag kveld trodde Tønsberg fikk sammenlagtseieren. Det viste seg å være uriktig og dermed kan Kolbotn smykke seg med tittelen seriemester i volleyball i U15 i Region Øst. Siste Kolbotn-lag som vant en av ungdomsseriene var sesongen 2012/13 da Kristin Rønneberg sitt lag med 96-jenter fikk sammenlagtseieren i U17. Kolbotn har ikke tidligere gått til topps i yngste ungdomsklasse etter at Volley 2000 med fire spillere opphørte noen sesonger tilbake. Lagets trener Tomm Hansen fikk sølv sammenlagt i U15 med årskullet født 1998 i sesongen 2012/13. Med årets utgave volleyballjenter klarte Kolbotn å ta det siste lange steget opp til toppen av seierspallen i landets største volleyballregion som omfatter hele åtte fylker!

Kaja Conn og 2002-kullet sto for et solid resultat med avslutningsturneringen

Kaja Conn og 2002-kullet sto for et solid resultat med avslutningsturneringen

Kolbotn U15 har hatt en stor spillerstall med nærmere 28 jenter født 2001 og etterhvert har det også blitt god ettervekst i 2002-kullet. Jenter 2002 (Kolbotn 3) leverte sesongbeste i Gallaturneringen i U15 i Askim med 5. plass og ble dessverre slått ut av turneringen av de nybakte seriemestrene med settsifrene 0-2 (17-25, 22-25) i et veldig spennede og underholdende oppgjør der Kolbotn 2 var satt opp som dommere. Dette lover godt for klubben som opplever god sportslig fremgang for tiden når vi kan se tradisjonsrike volleyballklubber som Tønsberg, Oslo Volley og Askim bak oss på resultatlista.

Poeng sammenlagt

Sluttstilling etter syv serierunder i U15 sesongen 15/16

Sluttstilling etter syv serierunder i U15 sesongen 15/16

Medaljeseremoni U15

Medaljeseremoni U15

Oversikt over spillere som bidro til seriegullet

Oversikt over spillere som bidro til seriegullet

Kategorier:Ukategorisert

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s