Knallavslutning for damelaget

Damer_Ranking
Kolbotn Volleyballdamer fullførte årets sesong med seier i alle kampene i sesongens siste rankingturnering i Tønsberg den første helgen i april. Damene dro til turneringen med kun 6 spillere, hvorav to måtte spille på plasser de vanligvis ikke spiller på. Det skulle vise seg at dette ikke var til hinder for at Kolbotndamene kunne gjøre rent bord. I innledende runder slo de Vina 2-1, og Skjetten 2-0. Deretter var det Oldenborg som fikk kjenne på et energisk og samspilt Kolbotn-lag, ny seier 2-0. Neste lag ut var Koll, et ungt lag og gode enkeltspillere. Første settet vant Koll knepent 25-23, men Kolbotndamene kom sterkt tilbake og vant de to neste settene. Dermed var det finalespill mot OSI. Dette ble en jevn kamp med lange ballvekslinger, men Kolbotns taktikk, utholdenhet og gode humør gjorde at damene til slutt gikk av med seier også i finalen, 2-1 i sett, og dermed gikk de forbi tabelltoer Lier i seriesammendraget, og fikk 2.plass i serien denne sesongen.

«Dette var en helt utrolig prestasjon!» uttalte Ida Marthinsen, som for anledningen forlot liberoplassen til fordel for oppleggerplassen i turneringen. « Vi dro nedover med innstillingen om at vi skal gjøre vårt beste, ha det gøy og backe hverandre, og det gjorde vi. Vi lot ingen baller død uten at vi jobbet for dem,» forteller hun. Det er stor poengforskjell mellom Kolbotn og nummer tre på tabellen, Kolbotndamene har vunnet alle sine seriekamper denne sesongen. De har ligget blant topp tre de siste 3 sesongene. Det var OSI, som Kolbotn slo i turneringen, som fikk 1.plass i sesongen denne gangen, de spiller i en annen avdeling, og Kolbotn har ikke møtt dem i seriespill, kun i turneringer. Sammenlagt gikk disse av med seieren i år, men Kolbotndamene er strålende fornøyde med årets sesong likevel.

Unik kombinasjon

Kolbotndamene har vist styrke i jevne kamper, dette har kjennetegnet laget de siste årene. «Jeg tror det skyldes at vi har en blanding av unge og eldre spillere,» sier Christina Johannessen. Hun er en av dem som har vært lenge i gamet. «Den yngste spilleren vår er 17 år, mens den eldste er 52, her er det god blanding av egenskaper for å skape god lagfølelse» forklarer hun videre. «I volleyball er det viktig å lese spillet, plassere seg riktig og tørre å gutse når marginene er små, og vi må ha det gøy! I tillegg er vi gode på å tåle motgang, vi går ikke i kjelleren selv om vi taper noen baller» avslutter hun. Nå er det trening frem til sommerferien, så en kort pause før ny sesong til høsten. Kolbotn har en relativt stabil spillerstall nå, og forhåpentligvis fortsetter de fleste videre.

Damer_Ranking_Medaljer

Kategorier:Damelag,Ukategorisert

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s