Sølvjenter

Sølvjenter i Regionmesterskapet! Foran fra venstre Emilie Lesund Skaug, Gro Nergård og Iselin Paulsen. Bak fra venstre Hanna Dahl Otnem, Jenny Josefin Hansen, Siri Hærum, Stine Bækkevold, Christiane Stormo Tonheim, Elin Widmer og Victoria Doan.

Sølvjenter i Regionmesterskapet! Foran fra venstre Emilie Lesund Skaug, Gro Nergård og Iselin Paulsen. Bak fra venstre Hanna Dahl Otnem, Jenny Josefin Hansen, Siri Hærum, Stine Bækkevold, Christiane Stormo Tonheim, Elin Widmer og Victoria Doan.

U15-jentene til Kolbotn tok sølv i Regionmesterskapet i volleyball 2016. Region Øst har sitt nedslagsfelt i fylkene Akershus, Buskerud, Hedmark, Oppland, Oslo, Telemark, Vestfold og Østfold og er dermed landets klart største volleyballregion. Mesterskapet teller også som første runde i NM for U15 og jentene er dermed kvalifisert for landsfinalen som spilles i Kristiansand i mars med 24 lag fra hele landet.

I volleyball er det først i Regionmesterskapet alle klubbene topper sine lag maksimalt innenfor de aldersbegrensninger som gjelder i aldersbestemte klasser. For U15 er det jenter født 2001, 2002 og 2003 som kan konkurrere om medaljene. Kolbotn slo ut Asker i kvartfinalen og var dermed igjennom nåløyet for å få plass i NM-sluttspillet. Etter en jevn semifinale mot Tønsberg ble det finaletap mot Koll fra Oslo.

Kolbotn volleyball har hatt stor rekruttering i 2001-trinnet med hele 28 spillere i øyeblikket. I spilleberettiget alder i trinnene 2001, 2002 og 2003 er det omtrent 50 jenter som spiller aktivt i klubben. Totalt ble 20 spillere tatt ut til å delta og var splittet på to lag.

Resultater

Resultater fra puljespillet

Resultater fra puljespillet

Sluttspill

Resultater fra sluttspill

Fin 7. plass til lag 2.

Fin 7. plass til Kolbotns lag nummer 2. Beste andrelag i mesterskapet!

Kategorier:Ukategorisert

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s