Kombinere videregående og volleyball

Det er to nært forestående anledninger til å hente informasjon om å kombinere videregående skole med volleyball. Den ene muligheten er i Oslo (Nydalen Videregående skole) og den andre er ToppVolley (bo på internat i Sauda). Den første muligheten er en fin mulighet for å kunne utvikle seg som volleyballspiller i kombinasjon med klubbmiljøet på Kolbotn. Den andre muligheten på ToppVolley er mer rettet mot de som har ambisjoner mot juniorlandslaget siden treningsmengdene er vesentlig større.

Landets beste spiller for øyeblikket Mari Aase Hole valgte å spille på klubblag med venninner når hun var i alderen for videregående utdanning. Det er altså ingen garantier knyttet til ToppVolley og personlig utvikling som spiller. Noen stortrives mens andre opplever hjemlengsel.

Infomøter og prøveopphold er nok den aller beste muligheten primært 00-årgangen og sekundært 01-årgangen har for å orientere seg detaljert om tilbudene som gjelder på videregående

Nydalen videregående skole

Infomøte torsdag 11 .februar 2016 18:00. Informøtet er primært rettet mot 00-årgangen. Kolbotn Volleyball er i dialog med trener Magnus Borge Johansen (tidligere trener på ToppVolley, nå Nydalen VGS) og det vil komme noe mer info rettet mot 2001 senere dette året.

Invitasjon Infomøte volleyball (Word)
Info volleyball Nydalen (pdf)
Info plan Nydalen (pdf)

ToppVolley

Les om samlingen 6.-7. februar 2016 på ToppVolley her.

Dette er ment som en mini treningssamling for å friste søkere. Dette er primært for 00. Det er en liten åpning for interesserte fra 01.

Kategorier:Ukategorisert

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s