Volleyball i 100

Status ved oppstart høsten 2015

Status ved oppstart høsten 2015

Antall aktive spillere runder i disse dager 100 i Kolbotn Volleyball. Alle hunkjønn og den yngste er født i 2008. Turngruppa har tradisjonelt lange ventelister på Kolbotn. Vi risikerer å havne i samme situasjon i volleyball. Det er dessverre lite som tyder på at tildelt halltid vil øke særlig mye i nærmeste fremtid.

Delta på Felles infomøte i Kolben dersom ditt barn vurderer volleyball denne høsten

Ser vi på utviklingen høsten 2014 så steg antallet jevnt fra sesongstart til årsskiftet. Volleyball er en idrett som tradisjonelt fanger opp mange spillere i ungdomsskolen. Utøvere som har gått litt lei andre idretter. Det tar litt tid å innse at en idrett ikke er like gøy lenger selv om alle vennene fortsatt er med. Derfor har vi sjelden et stort rush av nye spillere når en ny sesong starter. Men jeg blir ikke overrasket om vi tar nye steg opp i antall utøvere denne høsten. Problemet i år er imidlertid at det ikke lenger vil være plass. Vi har allerede registrert nye spillere fra Moss og Ski før vi starter ny sesong. Det er relativt få geografiske alternativer å velge mellom for en ungdom som vil spille volleyball i Follo. Mange foreldre må belage seg på litt reisevei til trening uansett hvor barna måtte vurdere å starte. Vi har over 50 aktive jenter i ungdomsskolealder sesongen 2015/2016. Det er stor sjanse for å møte noen man matcher sportslig og sosialt. Større geografisk nedslagsfelt kombinert med økende interesse for volleyball gjør at sporten snart kan bli utsolgt på Kolbotn.

Fokus siden våren 2014 har vært medlemsvekst

Fokus siden våren 2014 har vært medlemsvekst

I barneskolealder er det nyvinningen minivolleyball som tilbys. Det finnes flere eksempler fra andre land der antall deltagere har eksplodert når tilbudet har blitt godt nok kjent.

Klubben gjorde nylig en avtale med landslagsspilleren Vilde Solvoll om et omfattende trenerengasjement på tvers av aldersgrupper denne høsten og det vil forhåpentligvis også heve det sportslige nivået i takt med økningen i medlemsmassen.

Kategorier:Ukategorisert

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s