Kolbotn Volleyball

Minivolleyball Galla

Askimhallen

Lørdag 11. april er det storturnering i minivolleyball for Region Øst med 34 lag fra Østlandet. Kolbotn stiller med 3 lag.

Følgende spillere er meldt på turneringen:

Nivå 1/2

Nivå 3

Alle spillere møter senest 09:30 i Askimhallen. Adressen er Kirkegata 9, 1807 Askim. Beregnet kjøretid er ca. 45 minutter fra Kolbotn sentrum. Parkeringsplassen er ca. 3 minutter gange unna hallen.

Vi deler inn i tre lag etter oppmøte. To lag skal spille i kombiklassen Nivå 1 – 2 mens ett lag er meldt på i Nivå 3. Alle spillere får utdelt spilledrakter før kampstart.

Ta med:

Vi oppfordrer passasjerer til å følge klubbens anbefalte kjøresatser og betale 50,- til sjåføren med mindre noe annet er avtalt.

Vel møtt!

Trenerteamet

Info fra arrangøren

Vi i Askim er ikke så rutinerte når det gjelder turneringer i Minivolleyball, men har lest oss litt fram på forbundets sider. Vi kjører oppsett med 30 min. kamper, og regner med at vi da rekker 2 sett til 25 + ev. 3.sett til 15. Alle sett starter på 5-5. Laget som står oppført som hjemmelag teller poeng, og laglederne dømmer eget lag. (fra NVBF sin turneringsguide). Fint om dere distribuerer dette til alle lagledere, ikke bare den som ble oppført ved påmelding. Når det gjelder de tre lagene i Nivå 1 som er slått sammen med Nivå 2 kan jeg egentlig ikke se det som noe problem at de spiller med Nivå 1 regler, mens Nivå 2 lagene spiller med Nivå 2 regler, selv i samme kamp. Her kan jeg ta grundig feil, og ber dere som lagledere bli enige om dette på banen.

mvh Askim VBK
Håkon Rambek
92288530
hakon@nexima.no

Kampoppsett – Nivå 1-2

Kampoppsett – Nivå 3