Idrettsglede i nisseturnering

27 spillere (og en elg) deltok i minivolleyballdebuten i Follo.

27 spillere (og en elg) deltok i minivolleyballdebuten i Follo.

Kolbotns første minivolleyturnering

Tidenes første minivolleyballturnering i Folloregionen ble arrangert av Kolbotn Volleyball 15. desember. Tre gjestende lag fra Holstad i Ås og fem egne lag spilte 16 kamper på to timer i Østre Greverud Idrettshall. Totalt 27 barn i barneskolealder kjempet om poeng, spiste pepperkaker og ble belønnet med sjokoladenisse, klementin og medalje av volleyelgen som stilte opp som vikar denne mandagskvelden. Barna ropte på julenissen men han er såpass travelt opptatt med å pakke sekken nå at han sendte en kompis som ofte henger med reinsdyrene nå rett før julaften.

Smittsom idrettsglede

Høsten 2014 markerte starten for minivolley i Kolbotn Volleyball og en stor takk til trenerne Marina F.B. Solheim og Vilde Celine A. Bagøien som har gjort en solid jobb. Spillernes innsats og fair play var upåklagelig og idrettsgleden smittsom både for funksjonærer, støtteapparat og mange fremmøtte foreldre på tribunen som så minivolleyball i praksis for første gang. Tomm Hansen har trent jentene som snart er klare for ungdomsskolen og det er mulig noen stusset på at elgens kroppsform var veldig lik Hans Bagøien som også er sentral for å få avdelingen med de yngste spillerne til å fungere.

Veien videre

Antall spillere Kolbotn Volley årsskiftet 2014/15

Antall spillere Kolbotn Volley årsskiftet 2014/15

Follo Mini Liga har nå sett dagens lys og tilsvarende turneringskonsept i Oslo har eksplodert i antall deltagende lag det siste året. Regler tilpasset ferdighetsnivå gjør at det er mulig å spille kamper på tvers av alder og kjønn og det ser ut som dette er veldig moro for alle involverte.

Kolbotn Volleyball kan ved utgangen av 2014 registrere en vekst på 30% i antall spillere det siste året. Som del av et fleridrettslag der hallkapasiteten allerede er sprengt er det usikkert hvordan rammevilkårene blir nedfelt ved neste korsvei. Våren 2015 er det fortsatt ledig kapasitet i barneskolealder (minivolleyball) mens mye tyder på at det kan gå i retning av inntakstopp og ventelister for innendørs volleyball i ungdomsskolealder.

For å møte den store etterspørselen jobber styret med å få på plass et sandvolleyballtilbud i tillegg til innendørstilbudet. På Greverud ligger alt til rette for sandvolleyball hele året i fjellhallen og det er etablert flere utendørsbaner i kommunen de siste årene. Når ferdighetene sprer seg kan vi forvente at det blir flere smasher og baggerslag også utendørs så alt i alt er det optimisme som preger Kolbotn volleyball for tiden.

Deltagere på nisseturneringen

Kolbotn 1

 • Alice Hesla-Halvorsen
 • Martine Charlotte Wremer
 • Malin Drewes Høgåsen

Kolbotn 2

 • Roya Nael
 • Anea Boye Eldor
 • Eline Jensen
 • Hanna Jensen

Kolbotn 3

 • Rakel Jæger
 • Donna Heshmati
 • Romina Gouravan

Kolbotn 4

 • Ane Høye Sviland
 • Viktoria Nordahl
 • Sofia Solheim
 • Eira Aalefjær

Kolbotn 5

 • Marion Hjertum
 • Elise Rehn Bakken
 • Ingrid Tveiten

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s