Møtereferat minivolleyball 4. september 2014

Det ble avholdt et foreldremøte på klubbhuset Sofiemyr 4. september for aldersgruppene f. 2002 og senere. Når det gjelder jenter født 2002 og 2003 så trener disse atskilt fra jenter født 2004 og senere. Etterhvert som disse alderstrinn får nok antall spillere til å danne separate treningsgrupper/lag blir det innkalt til nytt møte der vi må utnevne foreldrekontakt, foreldreassistenter/trener etc. Jeg regner med at vi setter mer fokus på aldersgruppene 2002-2003 etter høstferien. Fokus sentralt i Kolbotn Volleyball akkurat nå er å etablere et godt tilbud med minivolleyball for 2004 og yngre. Resten av referatet handler derfor i hovedsak om minivolleyball.

Møtereferat minivolleyball

Jeg har bevisst avventet å publisere møtereferat fra 4. september siden det har vært flere møter i relasjon til minivolleyball den siste tiden. I morgen kommer en liten artikkel i Oppegård Avis. Dette er noen utdrag fra denne artikkelen Megagøy med minivolley. Jeg hadde nylig et møte med Region Øst der vi ble enige om å starte opp «Follo Mini Liga». Du kan lese litt om dette her. Volleyballforbundet følger opp med å gi oss et langnett og annet støttemateriell for å komme i gang. Vi vurderer å avholde kurs i minivolleyball for interesserte foreldre med kursholder fra Region Øst.

Marina F.B. Solheim som er en av 04-foreldrene klareres nå i første omgang som trener i minivolleyball. Dette innebærer bl.a. politiattest i forhold til Kolbotn IL. Det er flere foreldre som er positive til å hjelpe til så vi ser an behovet etterhvert.

Fra Kolbotn Volleyball er det Tomm Hansen (sportslig leder, Trener 1, Dommer 1), Hans Bagøien (Trener 1), Vilde Celine A. Bagøien (Trener 1) og Kamilla Andersen (assistent) som vil bidra mot minivolleyball.

Vi vurderer å tilby et amerikansk konsept (BYOP – Bring Your Own Parent) en gang i mellom. En trener vil da lede treningen som består av par med foresatt/barn. Deltagerne på foreldremøtet var positive til å prøve ut dette.

Viktigste informasjon skal ligge oppdatert på https://kolbotnvolley.net/
Registrere ny spiller
Ønsker du endringer i epost eller annen kontaktinformasjon kan skjema sendes på nytt.
Kostnader
Vi anbefaler familiemedlemskap i Kolbotn IL siden det gir anledning til å støtte et lag fra sidelinjen.

Det blir utarbeidet en egen kalender for minivolleyball i løpet av høsten. Vi starter vår egen «Follo Mini Liga» når det passer oss og vurderer også deltagelse i «Oslo Mini Liga» som allerede er godt etablert.

Treningstid er mandager 17:30-18:30 i Østre Greverud Idrettshall. Vi har anledning til å utvide treningstilbudet med torsdager på Hellerasten men avventer dette inntil dagens tilbud fungerer godt og det er bred forståelse av hva minivolleyball skal inneholde.

NVBF’s Utviklingstrapp

Sentralt i Minivolleyball står NVBF’s Utviklingstrapp (last ned her). Her er mestringsmål beskrevet for de ulike aldersgruppene. Det er imidlertid ingen enkel oppskrift på hvordan minivolleyballtreninger bør organiseres siden vi per i dag har en liten gruppe med stor variasjon i alder og frivillige kun med kurs men uten praktisk erfaring. En god blanding av fysisk lek og øvelser tilpasset de aldersmessige mestringsmålene er det vi sikter mot. Inspirasjon for Kolbotn Volleyball vil blant annet hentet fra erfaringer «Minivolleyball i Nederland» og «FIVB Håndbok for minivolleyball«.

Kategorier:Ukategorisert

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s